Minä ja muut

Tiina Loponen

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti, koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen valmistunut aluksi urheiluhierojaksi Tampereella 2008. Kaipasin kuitenkin ammattiini monipuolisuutta ja haastetta ja aloin opiskella fysioterapiaa. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2012 Tampereelta. Siitä lähtien olen työskennellyt yksityisellä sektorilla pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksen parissa.

Lisäkoulutuksilla olen syventynyt alaraajafysioterapiaan sekä uusimpana koulutuksena purentaelinfysioterapia.

Syksyllä 2016 tein ison ratkaisun ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja aloin yksityisyrittäjäksi.

Vapaa-aikani kuluu paljolti erilaisten harrastusten, mm. tanssin, kuntosalin, ja salibandyn, parissa. Myös perhe, sukulaiset ja ystävät ovat sydäntäni lähellä.

 

 

Petra Holmqvist

Kesäsijainen, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, fysioterapeuttiopiskelija

Olen 26 -vuotias fysioterapeuttiopiskelija. Valmistun fysioterapeutiksi syksyllä 2018, kunhan saan opinnäytetyöni valmiiksi. Kaikki kurssit olen jo suorittanut. Aiemmalta koulutukseltani olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, joiksi valmistuin Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2013.

Fysioterapeutin ammatti on ollut pitkäaikainen haaveeni ja odotan innolla, mitä kaikkea fysioterapeutin työ tuo tullessaan.

Vapaa-aikani vietän mieluiten kotona rentoutuen ja koiran kanssa touhuten.

Otan asiakkaita vastaan Punkalaitumen toimipisteessä.

 

 

Taina Ojantausta

Sopimusyrittäjä, koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen 33- vuotias punkalaitumelainen. Valmistuin vuonna 2006 lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta. Pitkään olin haaveillut koulutetun hierojan ammatista ja viime syksynä ryhdyinkin täysipäiväiseksi hierojaopiskelijaksi. Nyt minulla on takataskussa koulutetun hierojan/urheiluhierojan tutkinto Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta.

Vapaa-aikani kuluu perheen, liikunnan ja metsästyksen parissa.

Päätoimisen lähihoitajan työni ohella, teen sivutoimisesti hierojan töitä Fysioterapia Loposen Lapasesta tiloissa Punkalaitumen toimipisteessä. Työaikana vaihtelee sopimuksen mukaan, joten aikoja kannattaa tiedustella myös viikonlopuille.

Scroll Up