Tiimi

Tiina Loponen

Toimitusjohtaja; Fysioterapeutti, koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen valmistunut aluksi urheiluhierojaksi Tampereella 2008. Kaipasin kuitenkin ammattiini monipuolisuutta ja haastetta ja aloin opiskella fysioterapiaa. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2012 Tampereelta. Siitä lähtien olen työskennellyt yksityisellä sektorilla pääasiassa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksen parissa.

Lisäkoulutuksilla olen syventynyt alaraajafysioterapiaan sekä uusimpana koulutuksena purentaelinfysioterapia.

Syksyllä 2016 tein ison ratkaisun ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja aloin yksityisyrittäjäksi.

Vapaa-aikani kuluu paljolti erilaisten harrastusten, mm. tanssin, kuntosalin, ja salibandyn, parissa. Myös perhe, sukulaiset ja ystävät ovat sydäntäni lähellä.

 

Taina Ojantausta

Sopimusyrittäjä; koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen 33- vuotias punkalaitumelainen. Valmistuin vuonna 2006 lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta. Pitkään olin haaveillut koulutetun hierojan ammatista ja viime syksynä ryhdyinkin täysipäiväiseksi hierojaopiskelijaksi. Nyt minulla on takataskussa koulutetun hierojan/urheiluhierojan tutkinto Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Olen myös käynyt purentalihasten- ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssin, joten esimerkiksi purentavirheistä tai jatkuvista päänsäryistä kärsivien, kannattaa olla minuun yhteydessä.

Vapaa-aikani kuluu perheen, liikunnan ja metsästyksen parissa.

Teen hierojan töitä sopimusyrittäjänä Fysioterapia Loposen Lapasesta tiloissa Punkalaitumen ja Sastamalan toimipisteissä. Työaikana vaihtelee sopimuksen mukaan, joten aikoja kannattaa tiedustella myös viikonlopuille.

 

Mikael Kedonperä

Sopimusyrittäjä; Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen Mikael, Mixu, rennon asiallinen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Kiinnostukseni on erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksessa. Ennen fysioterapeutiksi valmistumista ehdin toimia hierojana lähes 7 vuotta. Fysioterapiakoulutuksen myötä, hoitamisen ja kuntoutuksen monipuolisuus yllätti, mutta se on juuri se syy, minkä vuoksi tästä työstä näin paljon pidänkin. Minua kiinnostaa etenkin syy-seuraussuhteen pohtiminen ja päättely. Olen käynyt urheilu- ja kinesioteippauskoulutukset ja kokemusta minulla on tekonivelleikkausten ja murtumien kuntouttamisesta.

Olen harrastanut muun muassa jääkiekkoa, golfia ja lumilautailua. Omaan kuitenkin harrastustaustaa useista eri lajeista. Uusimpiin aluevaltauksiini kuuluvat capoeira ja rantalentopallo.

Aikoja minulle voi varata Sastamalan toimipisteeseen. Minut voi tilata myös työpaikalle esimerkiksi hieromaan tai pitämään taukojumppaa työporukalle.

 

Call Now Button